logo
Grymmin satuja | Kuka?
Viestintä- ja sisältötoimisto Grym Media tarjoaa viestinnän asiantuntijapalveluita, sisältöjä eri kanaviin, sosiaalisen median konsultointia ja viestinnän koulutusta.
viestintä, viestintätoimisto, sisällöntuotanto, sisällötuottaja, toimittaja, freelance
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Kuka?

Moi, olen Arna

viestinnän asiantuntija, sisällöntuottaja, freelance-toimittaja ja matkabloggaaja.

Minulla on yli viidentoista vuoden kokemus viestintä- ja media-alalta, yksi tutkinto markkinoinnista, viittä vaille toinen journalismista sekä lisäopintoja viestinnästä.

Harrastan joogaa, ruuanlaittoa ja uusien taitojen opettelua – milloin koodaamista tai valokuvausta, milloin balilaista tanssia tai korujen tekoa.

Asun Helsingissä vanhassa puutalossa puolisoni ja pienen tyttäreni kanssa.

Rakastan

matkailua, hyvää ruokaa ja perhe-elämää, mutta innostun myös yhteiskunnallisista asioista, työ- ja talouselämän ilmiöistä sekä muita heikommassa asemassa olevien auttamisesta.

Näen jatkuvasti ympärilläni aiheita, joita haluaisin tutkia pintaa syvemmältä, ja tarinoita, jotka ansaitsisivat tulla kerrotuksi.

Tällä hetkellä olen erityisen kiinnostunut työelämän murroksesta, ilmastonmuutoksesta ja matkailun vaikutuksista ympäristöön, talouteen ja kulttuurien välisiin kohtaamisiin.

Työhistoriani on

monipuolinen yhdistelmä viestintää ja journalismia, yksityistä ja julkista sektoria, asiantuntija- ja palveluorganisaatioita, kaupallista ja yhteiskunnallista toimintaa.

Olen työskennellyt viestintätehtävissä IT-alalla, kaupan alalla, opetuksen ja kansainvälistymisen parissa sekä maksu-tv-operaattorilla. Olen työskennellyt lehden toimituksessa ja kirjoittanut juttuja freelancerina. Voit tutustua työhistoriaani tarkemmin LinkedIn-profiilistani.

Asiakaslupaukseni on

että teen aina priimaa. En tee mitään vasemmalla kädellä, enkä pyri menemään sieltä missä aita on matalin, vaan toimitan asiakkaalle aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laatuvaatimukset omaa työtäni kohtaan ovat korkeat, enkä kehtaisi toimittaa asiakkaalle mitään mihin en ole itse sataprosenttisen tyytyväinen.

Mottoni on, että ei ole järkeä tehdä huonosti kun voi tehdä myös hyvin.